Dolar 32,3192
Euro 35,0609
Altın 2.309,09
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Kagawa transferinde işler karıştı! Beşiktaş, İstabul’a getirdi…

Beşiktaş’ın anlaşmaya vardığı Japon futbolcu Shinji Kagawa İstanbul’a gelirken; Hannover cephesinde gelen açıklama kafaları karıştırdı. Hannover A Takım Menajeri Horst Heldt, Beşiktaş’ın İstanbul’a getirdiği Kagawa’nın sezon sonuna kadar kiralanması için Dortmund’la anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Son kararı Japon oyuncu verecek.

Kagawa transferinde işler karıştı! Beşiktaş, İstabul’a getirdi…
REKLAM ALANI
A+
A-
31.01.2019
2.533
ABONE OL

Beşiktaş, Japon futbolcu Shinji Kagawa’yı satış opsiyonu ile kiralama konusunda anlaştı. 

Bu transfer için Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund’a kiralama ücreti ödemeyecek olan siyah beyazlıların 29 yaşındaki orta sahaya ise 6 aylık süre için 1.1 milyon Euro artı bonus vereceği ifade edildi.

ARA REKLAM ALANI

1.6 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunan Japon futbolcunun sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

İSTANBUL’A GELDİ!

Siyah-beyazlı ekibin Almanya temsilcisi Borussia Dortmund’dan kiralık olarak kadrosuna katmak için görüştüğü Kagawa, özel uçakla Almanya’dan İstanbul’a ulaştı. 

Bir grup Beşiktaşlı taraftarın karşıladığı 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu karşılamaya gelen Japon medya mensupları da dikkati çekti. 

Kagawa daha sonra kulüp yetkilileri ile havalimanından ayrıldı.

HANNOVER’DEN AÇIKLAMA: “KULÜPLE ANLAŞTIK”

Hannover A Takım Menajeri Horst Heldt, Beşiktaş’ın İstanbul’a getirdiği Kagawa’nın sezon sonuna kiralanması için anlaşmaya vardıklarını ve son kararı oyuncunun vereceğini söyledi: “Başkan bunu mümkün kıldı.”

DORTMUND’DA PARLADI!

Shinji Kagawa profesyonel kariyerine ülkesi Japonya’nın Cerezo Osaka takımında başladı. 

2010 yılında Bundesliga’nın güçlü ekiplerinden Borussia Dortmund’a transfer olan Japon futbolcu, Almanya’da oynadığı iki sezonun ardından İngiltere Premier Lig’e kiralık olarak gitti. Manchester United’da iki sezon geçiren milli futbolcu, yeniden Borussia Dortmund’a döndü. 

Borussia Dortmund’daki ilk sezonunda 28 resmi karşılaşmaya çıkan Kagawa, sezonu 12 golle tamamladı. Ertesi sezon 43 resmi maçta 17 gol kaydeden Japon futbolcuya bu performansı Premier Lig’in kapılarını açtı. 

Manchester United’daki ilk yılında 26 kez sahaya çıkan Kagawa rakip fileleri 6 kez havalandırdı. Bir sonraki sezon 30 maçta forma giyen orta saha oyuncusu, golle tanışamadı. 

Dortmund’daki ikinci döneminde 39 resmi maçta forma giyerek takımının en önemli güçleri arasında yer alan Japon futbolcu, 6 gol atarak bir sonraki sezona geçti. 

2015-2016 sezonunda Alman ekibi ile kariyerinin en iyi dönemlerinden birini yaşayan Kagawa, 13 golle oynadı. Kagawa, 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarını altışar golle noktaladı. 

Alman ekibinde bu sezon istediği şansı bulamayan Kagawa, 2’si Bundesliga olmak üzere toplam 5 maçta forma giyebildi. 

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

REKLAM ALANI
Mehmet Işık TYGD Akdeniz Bölge başkanı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.