Dolar 32,5729
Euro 34,9012
Altın 2.434,41
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Erciyes Kayserililer Kalkınma ve Dayanışma Derneği Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi

Mehmet Işık TYGD Akdeniz Bölge başkanı.
A+
A-
17.11.2022
68
ABONE OL

Erciyes Kayserililer Kalkınma ve Dayanışma Derneği Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi…

ARA REKLAM ALANI

Erciyes Kayserililer Kalkınma ve Dayanışma Derneği 17 Kasım 2022 Perşembe Saat 19.00’da dernek binasında Başkan Hacı Bekir YILDIZ Başkanlığında toplandı.

Toplantıya Dernek Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Mamak İlçe Başkanı Mustafa ESEN, Mamak Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Vecihi CENGİZ, Abidinpaşa Mahallesi Muhtarı Ahmet KAYABAŞI ve dernek üyeleri katıldılar.

Erciyes Kayserililer Derneği Başkanı YILDIZ;

“Yaşadığımız bu süreçte birlik ve beraberliğe olan ihtiyacımız her zamankinden daha fazladır. Dernek olarak devletimiz ve milletimizin bütünlüğü için üzerimize düşen görevi yerine getirmek için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Derneğin olağan toplantısında yapılacak çalışmalar ve derneğin yeni yönetimi ile yapılacak etkinlikler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Başkenthaber.org : Nuri Şahin

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.