Dolar 32,3203
Euro 35,1119
Altın 2.298,90
BİST 9.056,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Başkan Yaşar Müncester’den Yeni Yıl mesajı

A+
A-
31.12.2022
119
ABONE OL


Antalya Vanlılar dernek başkanı Yaşar Müncester;
Acı tatlı bir yılı daha geride bırakan insanlık 2023 yeni yılına umutla bakıyor. Geçmiş yıldaki hatalarından ders çıkarıp geleceğe umutla bakmak temennisiyle,Yeni yıl dünyanın neresinde olursa olsun herkes için yeni bir başlangıç. Bu başlangıçlarla barışın adaletin ve sağlığın hakim olduğu bir dünya olsun temennisinde bulundu
Başkan Yaşar Müncester;Yeni Yılın Ülkemize, Milletimize Ve Tüm İnsanlığa Barış, Huzur, Mutluluk Ve Refah Getirmesini diliyorum dedi.

Başkan Müncester Öncelikle 2023 yılının, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını, ülkemizde ve tüm dünyada barışa, kardeşliğe, dostluğa, birlik ve beraberliğe vesile olmasını yüce Allahtan temenni ediyorum.

ARA REKLAM ALANI

Antalya Vanlılar dernek başkanı Yaşar Müncester 2023 yılının; Ülkemiz ve tüm dünya için en başta sağlık olmak üzere barışın ve hoşgörünün, milli birlik ve beraberliğin yaşandığı, huzurun, adaletin ve mutluluğun egemen olduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum dedi.

REKLAM ALANI
Mehmet Işık TYGD Akdeniz Bölge başkanı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.