Dolar 32,3692
Euro 34,9458
Altın 2.325,68
BİST 9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

KÜRŞAT MİCAN İSVEÇ HADDİ AŞMIŞTIR

A+
A-
24.01.2023
147
ABONE OL

KÜRŞAT MİCAN İSVEÇ HADDİ AŞMIŞTIR

Yesevi Alperenler Derneği Genel Başkanı Kürşat Mican ve dernek üyeleri İsveç’de Kuranı kerim yakılmasına İstanbul’da İsveç konsolosluğu önünde protesto etti.

ARA REKLAM ALANI

Yesevi Alperenler Derneği Genel Başkanı Kürşat Mican, İsveç konsolosluğu önünde yapmış olduğu basın açıklamasında şunları söyledi.

“Kıymetli Basın Mensupları ve Aziz Türk Milleti;

Bugün burada İsveç’in başkenti Stockholm’de Türk Büyükelçiliği önünde aşağılık bir yaratık tarafından gerçekleştirilen iğrenç ve provokatif bir eylemi protesto etmek için toplanmış bulunmaktayız.

Biricik Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Muhammed Aleyhisselamın buyurduğu gibi ‘KAFİRLER TEK MİLLETTİR!’

Peki Ey İslam Alemi, 2 milyar Müslüman sen ne zaman tek millet olup, zalimlere, zalimliğe, haksızlığa, vandallığa, barbarlığa dur diyeceksin!

Bakın bugün sözde insan haklarının beşiği Avrupa’nın göbeğinde, sözde demokrasinin, özgürlüğün bekçilerinden biri olan İsveç hükümeti tarafından özgürce bir eylem olarak nitelendirilip, izin verilerek tüm dünya Müslümanlarının kutsalları aşağılandı. Yüce Kitabımız iğrenç ellerce yakıldı!! Ve İsveç hükümeti 2milyar Müslümanın Kutsal Kitabının yakılmasına ‘ifade özgürlüğü’ adı altında müsaade etti! Bunların özgürlük anlayışları işte budur. Kendilerinden olmayana hayat hakkı yoktur. Özgürlük yoktur. Nalıncı keseri gibi hep kendilerine ve kendileri gibi olanlara özgür bir yaşam ve söz hakkı tanırlar.

Başkalarının kutsallarına hakaret etmek, aşağılamak asla ifade özgürlüğü değildir. Gayri insani, gayri ahlaki, anti demokratik bir davranış biçimidir.

Bu ilkel eylemi, hadsiz rezaleti zerrece utanmadan bütün dünyanın gözü önünde gerçekleştiren alçağı ve ona izin veren İsveç hükümetini bütün hücrelerimizle, benliğimizle, ruhu bedenimizle lanetliyoruz!

Yüce Allah’ın gazabı bu aşağılık lainlerin üzerine olsun. Modern Ebu Cehiller istemese de Allah nurunu tamamlayacak, İslam güneşi Kıyamete kadar parlayacak, varlığını sürdürecektir!

Ey Müslüman kardeşim artık uykudan uyanma, silkinme vaktidir. Yüce Kitabımız hunhar ellerce yakılırken sen yatağında nasıl rahat uyuyacaksın!??

Buradan Devlet Büyüklerimize ve Türk-İslam Alemine sesleniyoruz. Hep birlikte İsveç Hükümetine ve Kutsallarımıza hakaret eden alçaklara gereken cevap ivedilikle verilmeli, gereken yaptırımlar en üst perdeden uygulanmalıdır!

Kahrolsun İslam Düşmanları!
Zafer Eninde Sonunda İslamındır.”dedi.

REKLAM ALANI
Mehmet Işık TYGD Akdeniz Bölge başkanı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.