Dolar 32,5976
Euro 34,7516
Altın 2.491,67
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

İş insanı Murat Yaşar Müncester CHP’den aday adaylığını açıkladı

A+
A-
29.01.2023
313
ABONE OL

İş insanı Murat Yaşar Müncester
CHP’den aday adaylığını açıkladı

ARA REKLAM ALANI

Uzun yıllardır Antalya’da siyaset yapan, Antalya Vanlılar Dernek Başkanı iş insanı Murat Yaşar Müncester, 2023 Genel Seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adaylığını açıkladı. Müncester, 45 Derneğin temsilcilerinin katıldığı aday adaylığı açıklamasında, “Antalya’mızda yaşayan her bir vatandaşın sesi olacağız” diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
32 yıldır Antalya’da yaşayan ve elini taşın altına koyarak kentin sorunlarına sahip çıkan, çözüm önerileri sunan iş insanı Murat Yaşar Müncester, Antalyalıların Ankara’daki sesi olmak için aday adaylığını açıkladı. Antalya Vanlılar Dernek Başkanı Müncester’e, Antalya’da faaliyet gösteren 45 derneğin temsilcileri de destek verdi.


ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYDUM
Ali Baba Restaurant’ta düzenlenen aday adaylığı açıklamasında kendisini yalnız bırakmayan dernek başkanlarına seslenen Müncester, “Antalya’da yaşayan her bireyin aday olma hakkı olduğuna inanıyorum. Vanlı olup 32 yıldır Antalya’da yaşayan, Antalya’ya yatırım yapan birisi olarak elimi hep taşın altına koydum. Kentimizin sorunlarına duyarlı davrandım. Doğduğum şehre de yaşadığım şehre hep sahip çıktım. Manavgat yangınında da vardım Kumluca sel felaketinde de hemşehrilerimizin yanındaydım” dedi.
STK’LARIN KAPISI OY İÇİN ÇALINIYOR
İş insanlığının yanı sıra uzun yıllardan bu yana siyasetin de içinde olduğunu, bunun yanı sıra sivil toplum örgütü başkanlığı yaptığını söyleyen Müncester, “Siyasi partiler ne yazık ki STK’ların yalnızca oy desteği için kapısını çalıyor. Hiçbir STK’ya siyasi temsiliyet için bir teklifle gelinmiyor. Yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi’nde siyaset yapıp aynı zamanda güçlü bir STK başkanı olarak aday adaylığımı açıkladım” diye konuştu.
DESTEK TEŞEKKÜRÜ
Müncester, “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, ekonomik sıkıntıların yaşamı zorlaştırdığı, hukuksuzluğun baş gösterdiği ve ciddi anlamda kutuplaşmaların yaşandığı bir ortamda ve süreçte bir birey olarak elimi taşın altına sokmak istedim. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi “Yeter Söz Milletin” diyor halkımızın ülkemizin geleceği için en doğru kararı vereceğine inanıyorum. Bu özel ve anlamlı günde yanımda yer alan tüm dernek başkanı arkadaşlarıma ve kıymetli Antalyalılara teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Mehmet Işık TYGD Akdeniz Bölge başkanı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.