Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

TYGD TANIŞMA TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

A+
A-
22.09.2022
547
ABONE OL

*TYGD TANIŞMA TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ*

Tarafsız Yerel Gazeteciler Derneği (TYGD) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Işık ve Akdeniz Bölge Başkan Yardımcısı Mahmut Elma, TYGD üyeleriyle tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

ARA REKLAM ALANI

Tarafsızlık ilkesine önem vererek yola çıkan Tarafsız Yerel Gazeteciler Derneği (TYGD) Akdeniz Şube Başkanı Mehmet Işık ve Akdeniz Şube Başkan Yardımcısı Mahmut Elma, TYGD üyeleriyle Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi’nde (ASSİM) bir araya geldi.

Tanışmayı gerçekleştirmek amacıyla TYGD üyelerinin kendisini tanıtmasının ardından sözü Akdeniz Şube Başkanı Mehmet Işık devraldı.

Başkan Işık, “Tarafsızlık ilkesinden sapmadan işimizi sağlam adımlarla yürütmek istiyoruz. Bünyemizde çeşitli alanlarda deneyimli kişiler barınıyor. Ben inanıyorumki sizlerinde desteğiyle şubemizi en yakın zamanda açıp, göreve başlayacağız.” dedi.
Sözleriyle Başkan Işık’ı destekleyen TYGD Akdeniz Şube Başkan Yardımcısı Mahmut Elma, “Derneğimizin çeşitli kolları ve dalları olacak. Hiçbir siyasi partiye sapmadan tarafsızlığımızı yürüteceğimiz bir dernek olarak şubemizi açacağız. Herkesin bir siyasi görüşü olabilir elbet. Fakat bu kapıdan girildiğinde siyasi görüş dışarıda kalarak tarafsızlık yürütülecektir.” diyerek Tarafsız Yerel Gazeteciler Derneği’nin ‘tarafsızlık’ ilkesinin önemini vurguladı.
Toplantıların düzenli bir şekilde ilerleyeceğini de konuşmasına ekleyen Mahmut Elma, çalışmayı seven kişilerle yola çıkmanın derneği öne taşıyacağını dile getirdi.
*”Gerekli eğitimler verilecek”*
Toplantının devamında, dernek olarak nasıl bir süreç işleyeceğini anlatan Mehmet Işık, çeşitli materyallerle üyelerine gerekli eğitimin verileceğini de söyledi.
Toplantı, üyelerin görüş ve önerilerini dile getirmesinin ardından son buldu.

REKLAM ALANI
Mehmet Işık TYGD Akdeniz Bölge başkanı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.