Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

VAN-DER seferber oldu Sizi en iyi biz anlarız…

A+
A-
17.02.2023
423
ABONE OL

VAN-DER seferber oldu Sizi en iyi biz anlarız…
Büyük felaketin sabahında acil bir toplantı yaptık Van depremini yaşayanlar olarak hızlı hareket etmenin ne kadar önemli olduğu bilinciyle onursal başkanımız Yaşar Müncesterin Van depreminde yapmış olduğu yardımların tecrübesi ile bir komisyon oluşturduk acil yardım toplanması için 1500 kişilik WhatsApp gruplarımızda duyuru yaptık.

ARA REKLAM ALANI

Hemşehrilerimizin gıda ,giyim ,hijyen ürünleri ,yatak ,yorgan ,battaniye ,ısıtıcı ,oyuncak ve benzeri Yardımlarını nakliyeci Fevzi Öcal hemşehrimiz büyük bir özveriyle gönüllü olarak derneğimize hızlı bir şekilde ulaştırdı.Abdullah Sevimçok Sivil Toplu Merkezindeki dernek ofisimizde hızlı bir şekilde ayrıştırıp paketleyerek iki kamyon yardımlarımızı deprem bölgesine gönderdik.Depremzedelerin barınma sorunları için onursal başkanımız Yaşar Müncester ve yönetim kurulumuzda ki pek çok arkadaşımız boş Konutlarını ücretsiz olarak depremzedelere açtılar ayrıca evlere yerleşen depremzede misafirlerimize gıda ,ısıtıcı ,yiyecek ,giysi desteğinde bulunduk Tamara ,Bilgehan,Erdem Kaan,Rixos,Rios ve pekçok hemşehrimizin oteline yüzlerce depremzede misafirimizi yerleştirmek için katkı koyduk. Otellerdeki depremzede misafirlerimize giysi desteğinde bulunduk,hem depremzedelere hem de başka sivil toplum kuruluşlarından gelen taleplere destek verdik .

Yönetim kurulu üyemiz Recep Ertaş depremzede çocuklara dershanesini açarak destek oldu. Yönetim kurulu olarak iş sahibi Vanlıların depremzedelere iş alanında öncelik tanınması kararını aldık.Otel ve evlerdeki depremzede misafirlerimizi sık sık ziyaret Edip onlara moral olmaya da çalışıyoruz.
Pazartesi günü sivil toplum kuruluşlarıyla toplantı yapıp Antalya’daki depremzedelere ne şekilde katkı koyacağımız konusunda karar alıp yolumuza devam edeceğiz.
Küllerinden doğan şehir Vanımızın ,Antalya Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma derneği olarak bundan sonra da desteğe devam edeceğimizi bildiririz .

Bu süreçte ne kadar büyük aile olduğumuzu gördük hem ağladık hem çalıştık zaman birlik olma zamanı emek veren yönetim kurulu arkadaşlarımıza, hemşehrilerimize,Antalya’daki dostlarımıza ve herkese tek tek çok teşekkür ediyoruz Allah herkesin hayrını kabul etsin.#Dayanışmayaşatır
Yazıyı kaleme alan
Haber: Oya Boysan

REKLAM ALANI
Mehmet Işık TYGD Akdeniz Bölge başkanı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.