Dolar 32,5011
Euro 34,9092
Altın 2.440,76
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Seçim Zaferi Açıklamaları

A+
A-
31.03.2024
327
ABONE OL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Seçim Zaferi Açıklamaları:İstanbul ve Birçok Büyükşehiri Kazandık!

ARA REKLAM ALANI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Özel, Türkiye genelinde birçok büyükşehir belediyesini kazanmanın gururunu yaşadıklarını belirtirken, özellikle İstanbul ve diğer birçok kritik şehirde eski zaferlerin olduğunu vurguladı.

Özgür Özel’in açıklamalarına göre CHP, Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Eskişehir, Mersin, Muğla, Tekirdağ, İzmir ve İstanbul’u yeniden kazandı. Bununla birlikte Balıkesir, Bursa, Manisa ve Denizli gibi önemli illerde de büyükşehir belediyelerini elde etti.

Özel açıklamada ayrıca, 1989’dan sonra ilk kez Adıyaman’ı, Cumhuriyet tarihinde ilk kez Afyonkarahisar ve Manisa’yı, 1977’den beri Amasya’yı, Bartın’ı, Giresun’u ve Kastamonu’yu kazandıklarını dile getirdi. Ayrıca Cumhuriyet tarihinde ilk kez Kırıkkale, Kilis, Kütahya, Uşak ve Zonguldak’ı kazanmanın önemini vurguladı.

İstanbul’da ise CHP’nin ellerindeki 14 belediyeyi korurken, 12 belediyeyi daha ilave edip kazandıklarını Özel, bu zaferin partileri için büyük bir başarı olduğunu ifade etti. Ayrıca, Ardahan, Artvin, Bilecik, Bolu, Burdur, Çanakkale, Edirne, Kırşehir, Sinop ve Yalova gibi şehirlerin de kazanıldığını kaydetti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in açıklamaları, partinin seçimde elde ettiği başarının başarısının ve artışlarının vurgulanması, gelecek dönemde belediyelerde yapacakları çalışmalar olan güvenlerini de yansıttı.

REKLAM ALANI
Mehmet Işık TYGD Akdeniz Bölge başkanı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.