Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

ADGİAD’IN TEŞEKKÜR YEMEĞİ: ÜYELERİYLE VE STK TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

A+
A-
21.10.2022
262
ABONE OL

ADGİAD ( Antalya Doğu Ve Güneydoğu İş İnsanları Derneği ) Üyeleri ve STK temsilcileri ile bir araya geldi.

ARA REKLAM ALANI

ADGİAD ATSO seçimlerinde elde edilen başarının paylaşılması için Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özbay ve Yönetim Kadrosu ile birlikte ADGİAD Üyelerinin, hemşeri derneklerinin ve dostlarının bir arada olmasını amaçladığı bir akşam yemeği organize etmiştir. Başkan Ercan Özbay konuşmasında,  Bu başarının birlik ve dayanışma sonucunda ortaya çıktığının bilinciyle seçimlerde yanımızda olan herkese teşekkür mahiyetindeki yemekte artık salonlara sığmadığımızı gördük. ADGİAD’ın artık önü alınamaz büyüklüğe ulaştığının göstergesi olan bu organizasyon gücümüze güç katmıştır. Ortak değerler ve mücadelenin ADGİAD ailesine katıkları bir kez daha kanıtlanmış oldu. Organizasyonda emeği geçen herkese başta ve özellikle Alyans Düğün Salonu sahibi Yönetim kurulu Üyemiz Murat Babur’a ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

ADGİAD BAŞKANI ERCAN ÖZBAY yaptığı konuşmada “derneğimizin kuruluş amaçlarından biri de birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma içerisinde bir olmaktır”  ifadelerini kullandı. “ATSO seçimlerinde derneğimiz güçlü duruşunu ortaya koymuştur. Sonuç ne olursa olsun ortaya koyduğumuz bu büyük başarı derneğimiz için gelecekte de aynı duruşu sergileyip Antalya’da söz sahibi olmayı sürdürecektir. Başarıdan dolayı da tüm üyelerime ve katkıda bulunanlara teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.


Yeni gelen birçok üyenin katılımı gerçekleşti ve törenle rozetleri takıldı. Yeni üyelerden birisi olan CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz’a rozetini Başkan Ercan Özbay taktı.

Ayrıca TYGD Akdeniz Bölge başkan Yardımcısı Meryem Elmas ve TYGD Antalya İl başkanı Abdullah Özçelik yeni gelen üyeler arasında.
Son günlerde katılımın bayağı yoğun olduğunu dile getiren Ercan Özbay  “derneğimizin gücü gün geçtikçe çığ gibi büyüyor. Böylece büyüdüğümüz kanıtlanmıştır” dedi.

 

REKLAM ALANI
Mehmet Işık TYGD Akdeniz Bölge başkanı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.